Stalling
Negen goede redenen!

Een vertrouwd en veilig adres voor uw kostbare bezit.

Caravanstalling Roefs biedt u een schone en veilige caravanstalling met onbeperkte mogelijkheid voor het ophalen en brengen zonder meerkosten. Onze stalling bevindt zich in drie mooie moderne en beveiligde loodsen.

We zetten onze voordelen even voor u op een rij:

Vaste plaats

Alle caravans, en vouwwagens hebben hun eigen vaste plaats want orde en netheid staat bij caravanstalling Roefs hoog in het vaandel.

Caravanstalling binnen

Degelijk geventileerde ruimtes

Uw caravan wordt met zorg onder gebracht in een degelijke, geventileerde en droge stallingsruimte. Caravanstalling Roefs heeft drie nagenoeg indentieke hallen.

Halen & brengen

Onbeperkt halen en brengen zonder meerkosten.

Goed beveiligd

De hallen zijn beveiligd middels een alarm-installatie en permanent cameratoezicht. Het terrein is beveilgd middels een hekwerk en een toegangshek.

Caravanstalling beveiliging

Onderhoud tijdens de stalling

Het is mogelijk om tijdens de stalling onderhoud aan uw caravan uit te laten voeren. Dit gebeurt in samenwerking met Bovag erkend onderhoudsbedrijf Caravan Extra te Oirschot. Caravan halen en brengen wordt door Caravan Extra verzorgd. Het onderhoud wordt uitgevoerd tegen een scherpe prijs.

Compressors aanwezig

Bij onze stalling zijn diverse compressors aanwezig waarmee u uw banden op spanning kunt brengen. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Caravan wordt klaargezet

De caravans worden op de afgesproken dag op het beveiligde buitenterrein klaar gezet. Dat bespaart u tijd zodat u zonder zorgen uitgerust aan uw vakantie kunt beginnen.

Caravans halen en brengen

Voldoende ruimte om te manouvreren

Caravanstalling Roefs is ruim opgezet. Bij het ophalen en terugbrengen heeft u voldoende ruimte om te manouvreren.

Makkelijk bereikbaar

Caravanstalling Roefs is gelegen, in het pitoreske Oirschot op ongeveer 1,5 km van de A58 en 4 km van de A2. Hierdoor zijn wij bijzonder makkelijk bereikbaar.